Verweij Vloeren

Vloeren Tiel


Op zoek naar vloeren in de omgeving van Tiel? Bekijk dan eens het assortiment van Verweij Vloeren. Verweij Vloeren beschikt over een uitgebreide collectie met de mooiste laminaat-, parket en PVC-vloeren. Alles in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden voor een scherpe prijs. Ze zijn beschikbaar in allerlei verschillende merken, zoals Gelasta, HC Floors, Douwes Dekker, Kronotex en Quick Step.

De vloeren in het assortiment van Verweij Vloeren

Heeft u een nieuwe woning in de omgeving van Tiel? En wilt u een nieuwe vloer leggen? Dan kan het soms lastig zijn om een keuze te maken voor de beste vloer. Welke past het beste bij uw leefstijl en welke vloer past het beste bij uw interieur? Allerlei vragen waar u zich over kunt laten adviseren. Elke vloer heeft zijn eigen kwaliteit en uiterlijk. Het is daarom goed om van tevoren te bedenken wat uw leefstijl is, heeft u bijvoorbeeld huisdieren en kleine kinderen? Allerlei factoren die mee kunnen spelen aan het kiezen van een geschikte vloer. De vloeren die wij aanbieden hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Laminaatvloeren

Laminaatvloeren staan over het algemeen bekend omdat ze betaalbaar zijn. Eigenlijk is dit soort voor elk huishouden toegankelijk. Tegenwoordig is laminaat steeds moeilijker te onderscheiden van een echt houten vloer. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in heel veel varianten, waardoor de vloer al snel bij veel verschillende huishoudens past. Het is dan ook nog eens ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons, want laminaat is gemakkelijk te leggen. Benieuwd naar ons assortiment laminaatvloeren voor uw woning in Tiel?

Bekijk onze laminaatvloeren hier

Parketvloeren

Een echte houten vloer, dat is toch wat u wilt? Een parketvloer is gemaakt van hout en is dus een natuurproduct. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in uw woning, elke plank is namelijk anders. Hout geeft een warme sfeer en beschadigingen zijn gemakkelijk te herstellen. De vloer kunt u namelijk schuren. Bent u toe aan iets anders in uw huis? Dan kunt u de vloer schuren om het vervolgens in een andere kleur te lakken. Bij parketvloeren is het echter wel gewenst om periodiek een onderhoudsbeurt plaats te laten vinden. Let er wel op: in vochtige ruimtes is de parketvloer niet geschikt. Nieuwsgierig naar ons assortiment parketvloeren?

Bekijk onze parketloeren hier

PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn op het moment erg populair en zal steeds populairder worden. Dit komt door de eigenschappen van het materiaal, ze hebben namelijk een geluiddempende werking en zijn goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast is PVC duurzaam en zorgt het voor een optimaal wooncomfort. Er zijn 2 typen PVC-vloeren: klik PVC en plak PVC. Het verschil is dat beide een andere manier van leggen hebben, maar het materiaal is hetzelfde. Interesse in een PVC-vloer voor uw woning in Tiel?

Bekijk onze PVC-vloeren hier

Ondervloeren

Ondervloeren zijn belangrijk voor geluiddemping, isolatie en ze egaliseren de vloer. Ondervloeren absorberen namelijk geluid, wat bijvoorbeeld geschikt is voor flats. Vaak wordt het in combinatie met laminaat en vinyl gelegd. Daarnaast loopt laminaat bijvoorbeeld prettiger met een ondervloer. Het vangt namelijk de klappen op, waardoor de vloer niet hard onder je voeten voelt.

Levering bij u thuis in Tiel

Ziet u geschikte vloer voor bij u thuis in Tiel? Perfect! Neem contact met ons op en u ontvangt van ons een scherpgeprijsde offerte. Binnen 2-5 dagen worden de vloeren bij u thuis in Tiel geleverd. Ook door ons laten leggen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen voor een vakkundige legservice. Bestel vandaag nog een vloer voor uw woning in Tiel. Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan.