Verweij Vloeren

Vloerenwinkel Den Bosch


Bent u op zoek naar een vloerenwinkel in de omgeving van Den Bosch? Dan zit u bij Verweij Vloeren goed! We hebben een uitgebreide collectie met de mooiste PVC-, parket- en laminaatvloeren. Alles in ons assortiment is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarnaast vind je vloeren van verschillende merken, zoals Kronotex, Douwes Dekker, Quick Step, Gelasta en HC Floors.

Het assortiment van vloerenwinkel Verweij Vloeren

Gaat u een nieuwe vloer leggen in uw woning in Den Bosch? Of laat u een nieuw huis bouwen en is het tijd om een vloer uit te kiezen? Dat kan soms best moeilijk zijn, door alle verschillende soorten vloeren die verkrijgbaar zijn. Het assortiment van deze vloerenwinkel bestaat uit verschillende soorten vloeren. Elke vloer heeft zijn eigen kwaliteit en uiterlijk. Kijk daarom goed naar de inrichting van uw woning en welke vloer hier het meest geschikt voor is. De verschillende vloeren die wij in ons assortiment hebben, wordt hieronder beschreven.

PVC-vloeren

Op het moment zijn dit misschien wel de meest gekozen type vloeren. PVC wordt steeds populairder en dat komt voornamelijk door de eigenschappen van het materiaal. PVC-vloeren zijn in 2 typen te verkrijgen: klik PVC en plak PVC. Het verschil tussen deze twee varianten is dat het op een andere wijze gelegd wordt. Het materiaal is hetzelfde. Daarnaast is PVC duurzaam en zorgen ze voor een optimaal wooncomfort.

Bekijk onze PVC-vloeren hier


Laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn over het algemeen zeer betaalbare vloeren en vaak moeilijk te onderscheiden van echt hout. Daarnaast is dit type beschikbaar in veel verschillende designs, hierdoor is er altijd wel een vloer dat geschikt is voor u. Of u nou lichte of een donkere vloer wil, in ons assortiment is voor iedere voorkeur wat te vinden.

Bekijk onze laminaatvloeren hier


Parketvloeren

Er gaat niets boven een echte houten parketvloer. Dit soort vloer zorgt voor een fantastische warme sfeer in huis. Houten vloeren kunt u ook nog eens schuren en in een andere kleur lakken, mocht u naar een aantal jaren klaar zijn met de kleur. Dat betekent dat beschadigingen van de vloer ook gemakkelijk te herstellen zijn. Wel dient er periodiek een grote onderhoudsbeurt plaats te vinden en kan de vloer niet in een vochtige ruimte geplaatst worden.

Bekijk onze parketvloeren hier


Ondervloeren

Ondervloeren worden gelegd tussen de ondergrond en de vloerbedekking. Zo werkt een ondervloer isolerend, egaliserend en geluiddempend. Vaak wordt dit gelegd in combinatie met laminaat en vinyl.

Bekijk onze ondervloeren hier


Bij u thuis in Den Bosch geleverd

Wanneer u een geschikte vloer ziet bij de vloerenwinkel Verweij Vloeren, ontvangt u altijd een vlijmscherpe offerte. De vloeren worden binnen 2-5 werkdagen bij u thuis in Den Bosch geleverd. Wilt u ze ook laten leggen? Geen probleem, wij zorgen voor een vakkundige legservice. Bestel vandaag nog uw vloer in de regio van Den Bosch! Vraag hieronder gelijk een offerte aan.